Så var det ju det här med mobil 😡

Förra veckan var ingen höjdare,,,,, trasig mobil! Alltså vad lätt man blir beroende av det lilla fanskapet. Vi använder den när vi jobbar( inte alltid komradion funkar), kunde inte skriva i bloggen (som jag förövrigt varit lite slarvig med), ingen kontakt med hemmafronten och barnbarnet som alltid ringer och säjer god natt. Tur min vapendragares tele funkade😂

Vi blev färdiga i Emmaboda och flyttade till Tving. Där blev vi också färdiga. I Tving bor en rolig och trevlig herre som följde vårat arbete varje dag. Han stannade till och pratade en stund varje dag. Jag tycker det är så himla kul när folk gör så,,,,,,delar med sej av sin vardag och sin livshistoria. Janne, som mannen heter är en glad, dansande och pratglad pensionär, berättade lättsamt om sitt liv som busschaufför och jag tror han kände varenda människa i orten. Sista dagen vi var där kom han körande i sin fina bil, öppnade fönstret och ropade, – Hej älskling. Det gjorde min dag😂

Nu är vi i Fågelmara och vi har väldigt nära till Kristianopel, ett annat av mina favoritställen. Känner mej så lyckligt lottad som får se så mycket vackra platser i vårat land.

Vi har ett nytt bompar som vi ska testa. Lite handhavarfel tillhör så också denna gången. Inget som inte gick att lösa, tack och lov. De har funkat perfekt under hela dagen. Vi har nu mitt privata släp och det ska absolut inte ha, det är för smalt och skapar onödigt arbete och då blir det tungt. Så till helgen fixar vi det!

Nu på kvällen har det åskat lite,,,, irriterande att sitta i en lotsbil då. Jag gillar åska och detta var väl förmodligen säsongens sista.

Nu sitter vi äntligen i husbilen och njuter av kvällen innan det är dags för sängen. Låter så mysigt på taket när dropparna träffar där lite sporadiskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s