Årets första pass 😀

Åååå så himla kul och vilket fantastiskt väder!!

Klockan ringde 04 och jag fattade inte vad det var som lät 😂 men sen….. Tänk att jag fortfarande kan bli sååå barnsligt glad inför en ny säsong.

När vi åkte hemifrån var det svinkallt ute och efter många års erfarenhet, så blev det naturligtvis vinteroverallen som åkte på.

Innan vi for iväg fick hästarna mat, de tittade på mej som om jag kom från en annan planet,,, de trodde nog att jag hade fått ett hjärnsläpp😂. Nä nä matte, det är alldeles för tidigt,, gå och lägg dej igen!

Nåväl,,, vi for väl iväg till Kristianstad i väl uppvärmd bil, tack och lov! Det började ljusna i horisonten ju närmre vi kom, så väl framme var det nästan ljust. Vi fick info om vad som skulle göras och inser att vi får en ganska behaglig start denna säsongen. Några småbitar som skulle läggas om. Måste säja att de verkligen har jobbat effektivt. Solen kom fram och värmde gott och alla verkar vara på gott humör. Ganska mycket trafik och vi kör den växelvis,,, funkar hur bra som helst.

Polisen har kört igenom området ett par gånger och det märks genast. Vi tackar för det, alltid bra med deras närvaro.

I Kristianstad finns ett av två ” drive-through-conditorier” (välbesökt när vi är där) till vår stora förtjusning fanns samma kondis på ”vår arbetsgata ” så det blev ett besök där också så klart. Deras nötkkakor är fantastiska!

Vi var färdiga vid halv tre, stannade vid macken och tog en french hotdog som färdkost!

Fixade stallet, vågade inte sätta mej ner, tröttheten kommer som ett brev på posten då, lika bra att få det gjort genast! Första passet brukar ha den effekten. All spänning och all glädje tar ut sin rätt,,,,,, somnade klockan 9 😂😂😂😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s