Mittiveckan-dag😀

Körde ut tidigt och tur var vÀl det för den ena bommen var lite busig. Vi fixade det snabbt och lÀtt. Nu Àr vi igÄng med dagens strÀcka!

Det Ă€r skönt nĂ€r det nĂ€stan Ă€r ljust ute redan tidigt. Gör att det kĂ€nns lite lĂ€ttare att gĂ„ upp dĂ„đŸ˜‚

Denna veckan har vi bestĂ€llt mat frĂ„n vĂ„ran ”cateringfirma”,,,,, alltsĂ„, vilken mat som har levererats till oss,, ”spisen” finns pĂ„ lĂ€ggaren och den kör vi förbi hela tiden sĂ„ bara att lĂ€mna för vĂ€rmning dĂ€r och vips sĂ„ har man varm mat.

vid ett tillfĂ€lle fick vi skrĂ€mma skiten ur en hund pĂ„ rymmen, den fick vĂ€ldigt brĂ„ttom nĂ€r vi skrek Ă„t den att ”gĂ„ hem”. Roligt att se reaktionen,,,tvĂ€rnitar och springer Ă„t andra hĂ„llet.

Vid 21-tiden intrÀffar ett fenomen pÄ den hÀr vÀgen. FrÄn att det varit ganska lugnt med trafik till anstormning av hur mycket bilar som helst. Kommer ner till bommen och ser inte ens slutet pÄ bilkön,,,, förmodar att det var ett skift-byte pÄ nÄgon industri i nÀrheten. Lite komiskt,,, sÄ mÄnga bilar till samma stÀlle.

Annars har dagen varit ganska lugn och utan missöden för vÄran del. Kim har förgyllt vÄran dag med sina roligheter, det tackar vi för,,,, det Àr inte alltid roligt att köra fram och tillbaka hela tiden och dÄ Àr hans upptÄg vÀldigt upplyftande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s