Då kör vi ”racet”,,,, så vi kommer hem i lagom tid,,,,,ELLER INTE 😂

Grattis Kim,,,,, på födelsedagen!

Vilken dag det blev,,,,, trasig tma, inte bra. Det fixade sej tack och lov. Så på det igen, ut med bommarna och köra igång dagens sista bit!

Vi har två lag i arbetsområdet just nu, vi och de som lägger sidoytorna. Där står någon och vinkar för glatta livet,,, Mr Wallgren, såååå kul att se dej igen! Det var ett tag sedan. Du är alltid så glad!

Senare står jag som vakt i en av korsningarna som ska läggas, Joakim kommer fram och berättar precis hur de tänker göra,,, väldigt tacksamt. Det är verkligen inte alla som gör det. Trafiken flyter bra förbi deras område,,,, de lägger halva utfarten först så bilar kan komma in och ut. Efter det en lunchpaus är det nästa halvas tur.

Emilia har blivit superduktig på att köra vält, så roligt att se 🥰

Efter en stunds lotsande byter jag plats med min vapendragare och precis när vi startat från ena bommen ringer min telefon, jag tittar aldrig vem det är, trycker bara på headsetet och svarar,,,,, i andra änden av luren hörs en mansröst som undrar::: när fan ska lotsen gasa på!😂😂😂 skriver nog inte ordagrant vad han ”gormade” om. Efter ett tag fattar jag vem det är och ber vederbörande svänga av till höger i korsningen, själv kliver jag av lotsen och hälsar Skanska-Henrik med en kram. Det var han som hämtade mej från sjukhuset i Västervik, när jag hade brutit foten! Åh så kul att träffa dej igen Henrik, tack för att du ville stanna och snacka lite🥰

Idag har varit en så där egoboost-dag, om man nu får ha en sådan emellanåt.. och det är väl klart att jag får, det kan alla behöva ibland. Så tack till er som förgyllt min dag med fina ”namn”❤️.

Vi har som vanligt, en torsdag med övertrötthet,,,haft en rolig dag. Mycket skratt och tokigheter. Sånt som gör att det här jobbet, fast det kan vara riktigt jobbigt emellanåt, är så jäkla roligt.

Vi lotsar tills grabbarna har klistrat färdigt och sedan är det dags för oss att packa ihop och förflytta oss till Lenhovda, där vi ska vara nästa vecka.

Här kan minsann ingen köra över nylägget när ”Claesman” står i vägen😂😂😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s