Säkringsbyte 😡

Det är fan inte lätt, så här på morgonkvisten. Små jävlar som är näst intill omöjliga att få ut och sååå himla dumt placerade. Tog lite tid men vi fixade det.

Idag lägger vi sista biten här. Skönt,,,, för här är väldigt mycket trafik.

Så! Och nu ska vi prata om hur man kör efter lotsbilen!!

Vi har en viss tidsram vi måste försöka hålla, våran fart är anpassad till de som vi måste passera. På sträckor med små risker kan vi hålla en högre fart men när vi närmar oss läggaren måste vi sakta ner och samla ihop er innan vi passerar. På just denna sträckan kan vi passera i 30km Max! Då MÅSTE ALLA följa med i lotsens hastighet. Det går inte att hålla ”sin egen” takt.Här måste alla bilister hjälpas åt att hålla ”rätt” hastigheten förbi de som asfalterar. Annars blir så att de sista bilarna passerar i alldeles för hög fart,,,,, och det är INTE bra. Här måste ni bilister förstå att ni har ett eget ansvar som ni MÅSTE ta. Att hjälpa till med att försöka hålla ihop kön innebär att alla kommer fram till nästa bom i samlad trupp och lotsen slipper då att vänta in alla er som vill köra i egen takt. Det kan vara väldigt irriterande både för oss och de som står i den väntande kön.

Ni måste också förstå att vi är där för allas säkerhet, våran och eran.

Vi undrar också många gånger vad det är som gör att våra köer ”spricker”,,,, den spelar ingen roll hur vi kör,,, fort,sakta,,, ännu saktare,,,,, vad är det som är orsaken till att ni inte kan följa lotsens hastighet? Och nu menar jag inte breda lastbilar,,,, Ni kvider på oss för att ni tycker väntetiderna är långa och förstår inte att det faktiskt kan bero på er själva, hur ni kör med oss i kön.

Så snälla,,,, försök följa med i våran anpassade fart, för allas trevnad. Jag tackar på förhand och ser fram emot en trevlig sommar tillsammans med er!

Nu nåt annat,,,,

Blev ni lite arga idag,,,, ni från asfaltsbolaget? Jag hörde er ända upp till där jag stod 😂😂😂

Kolla en sån liten skit😡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s