Äntligen,,,,,

Efter två dagar av ofrivillig ledighet, tillbaka till arbete!

Denna gången i Örkelljunga, min uppväxtkommun😀 så roligt!

Har jobbat ihop med goa gamla kollegor, Carro, Colle,Bosse och Sigge,,, vi har fått slita i den olidliga värmen idag, det har varit en bra och rolig dag med många skratt😀 Tack fina goa ni för en fantastisk dag!

Idag har de både fräst och lagt asfalt,,,, samtidigt. Har funkat bra, de flesta bilister e förstående och tar det lugnt,,, några har undrat om de ska ta semester här eftersom det tar lite extra tid att dra igenom bilar och lastbilar i ett så kompakt arbetsområde med så mycket trafik. Känner mej nöjd med dagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s