Ny vecka

Nattjobb i Halmstad,, åh vilken tur man kan ha ibland😀 Det betraktar jag som lyx i denna värmen. Det är inte den ända fördelen,,, det är i regel mycket lugnare då, alltså på trafikfronten och risken att bli utsatt för elakheter från er bilister sjunker markant. Ja du hörde rätt,,, alltså, jag är ganska luttrad vid det här laget,,, det är inte ovanligt att få höra att man e en”j-a fitta eller hora och favoriten är nog från bilister som passerar, utan att stanna, och skriker – ”kan ni inte lösa detta på annat sätt” och sen bara kör vidare utan bry sej om vad vi svarar,,,,( kom med en bättre lösning, du bilist, om du nu har någon) annars bara håll truten och kör. Gapa och gorma funkar inte, vi tycker bara att ni e fega jävlar!

Åter igen,,,VI STÅR DÄR VI STÅR, AV EN VISS ANLEDNING!

Vi vill att alla ska kunna komma hem till sina nära och kära OCH det vill vi oxå göra.

Bilist::::TÄNK EFTER FÖRE!

Det jag har skrivit om idag, händer DAGLIGEN.

DET ÄR INTE OK😡

Jag försöker att alltid bemöta mina medmänniskor med respekt, jag kan ju aldrig veta vad som hänt under din dag, vad som oroar dej,vad du har blivit utsatt för eller hur du lever, stress tar ut sin rätt på många olika sätt. Det ser vi ofta i trafiken, tyvärr😔

Snälla, ta det lugnt, andas,,, vi är där för att hjälpa er igenom på bästa möjliga sätt!

Till världens bästa chaufför från Cliffton😍😍😍😍 Tack för kaffet som jag fick i morse, varmt och gott😀

Du gjorde min dag 💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s