Två dagar,,,, fullt ös

En och en halv dag i Svängsta, måndag med kanonväder, lååååångt arbetspass, duktiga bilister,,,,sååå roligt😀

Tisdag, ösregn och åska, vi blev dyngsura två gånger. Läckte till och med in i skorna! Glad för min gamla husbil där vi kan torka kläderna och där vi kan få varmt och nybryggt kaffe.

När vi var färdiga där, åkte vi till Kallinge för ett jobb till. Färdiga vid 24, åker vidare till Linneryd för morgondagens arbete,klockan är 02, varit uppe sen 05:30,,, nästan ett helt dygn.Tur att vi har sovmorgon, börjar först halv 12!

Hade ett tillbud ikväll, en bilist som inte var tillräckligt uppmärksam, kör alldeles för fort i arbetsområdet och uppmärksammar inte en vaktkollega som blir tvungen att slänga sej åt sidan för att inte bli påkörd,,,, alltså,,,va fan e det för fel på folk???

Kör för H-e lugnt och respektera oss, vi e fan inga odödliga fucking robotar som står där för syns skull 😡 vi har precis som ni familjer, som vill komma hem levande till! Och en sak till,,,,, LÄGG NER ERA J-A MOBILER NÄR NI KÖR IGENOM ETT ARBETSOMRÅDE!

Lite ris och lite ros!

Tackar för idag och sluter ögonen för lite välförtjänt sömn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s