Arbetsveckan avslutad….

Det här har varit den bästa och roligaste veckan på hela säsongen😍

Goa och duktiga, flitiga medarbetare. Allt har varit precis så som jag vill ha det, många timmar, bra tempo, väl skyltat, duktiga bilister som i de allra flesta fall har tagit stor hänsyn till att vi har varit där.

Dock har vi haft ett tillbud, en bilist som inte var uppmärksam och höll på att köra på en vakt, det var mörkt vid tillfället, vakten var fullt utrustad med belysning och nya klass 3 kläder. Det är tur att vi är så vaksamma och kan hoppa. Det kan vara svårt för bilister att upptäcka oss med alla blinkande lampor från arbetsbilar och maskiner. Uppstressade bilister är inte roligt att ha i området. Det är då bättre att stanna till och få en överblick, leta upp den där röda lampan som vi vakter har, det är den som leder er! Lyckligtvis gick det bra denna gången, scenariot kunde ha varit betydligt värre!

Jag har nu landat hemma på gården. Känner mej nöjd med veckan! Jacuzzin nästa, för ett dopp där har jag verkligen gjort mej förtjänt av!

Nästa vecka hörs vi från någon annan del av Sverige😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s