Vilken dag alltså

Härligt varmt väder redan på morgonen och inga shorts.

Hör ni, jag undrade varför jag hade träningsvärk på bara ena skinkan,nu vet jag varför,,,,, började dagen med att flytta ut sergeanter……. och vips, så kände jag varför! Snacka om otränad😂😂😂 flyttar man ut sergeanten med högerfoten så måste ju vänsterskinkan bli lidande, så är fallet med min😀

Har varit med om många konstiga saker idag som bilisterna får för sej, vad säjs om denna t.ex. : bilist vänder i påfart och kör mot trafiken,,,,, eller mc-förare med övningskörare på höger vägren, vi lade högerfältet och bilister OCH mc, skulle köra i vänsterfilen. Och så sist men inte minst, mc i det nylagda.

Har också varit en ordentlig olycka precis i arbetsområdets början.

Köerna har stundtals varit riktigt långa och emellanåt har hastigheten varit alldeles för hög, åter igen har jag haft bilar som passerat mej utan en tanke på att sakta ner farten. Det känns inget vidare. När ska alla förstå att vi faktiskt är levande människor och verkligen lätta på gasen. Olyckan borde ha fått folk att reagera, tyvärr verkade det inte så,,, alla ska bara fram till vilket pris som helst. Måste dock säja att en del har varit duktiga, uppmärksamma och respektfulla.

Vi fick förlänga arbetsområdet i dag också, med 1 km. Vad beror det på, missförstånd eller kommunikationsmiss, inte vet jag! Det skapar ett ”merarbete” som i sin tur gör så att andra, också viktiga göromål, blir framskjutna, idag funkade det men en annan gång kanske det inte gör det.

Mycket idag,, får skriva resten i morgon, började 06 och slutade nu vid 22. Jag är riktigt trött men på ett bra sätt. Har varit en lärorik dag!

Japp,,, kaffet smakade förträffligt och funkar vilken tid som helst på dygnet 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s