Annorlunda start på dagen

Inget regn i alla fall😂 började 06 och det dröjde inte länge förrän 4 nyfikna kvigor tog sej över vägen,(inte över det nylagda i alla fall). Såg dem tidigare och tycke det verkade lite konstigt att de gick så fritt. Och nästa gång jag kom ner med lotsen berättade kollegorna att de hade gått över vägen och in på en tomt😀 Ägaren hittades snabbt och kom med havrehinken i högsta hugg!! De följde lydigt med hem igen. Som det kan bli😂 Händer nästan alltid något oväntat!

Trafiken har verkligen varit sparsam idag om man jämför med första dagen. Nästan så att det varit lugnt! Fortfarande har många väldigt svårt att invänta lots, tålamod står inte högt på folks lista. De har svårt att se helheten och vitsen med ”invänta lots”, verkar inte se risken med att köra ut, utan att vänta. Önskar jag kunde komma på en bra lösning på det problemet!

Det har varit en rolig dag med mycket skratt. På torsdagarna är i alla fall jag, ganska mör efter många timmars jobb, glad att vi slutade så tidigt. Så innan jag åkte hemåt blev det makaroner och köttfärssås, behövde fylla på energinivån för 3 timmars resa hem. Fick ändå stanna och koka lite kaffe och ta en cigg, luktade nyregnat blandat med sol, så jag tog en liten snabbpromenad för kunna njuta av den friska doften.

Med ny energi kunde jag köra vidare och vara hemma i lagom tid för att släppa in mina pållar. Härligt att vara hemma igen😍

Tack för en bra vecka och ha en goer helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s