”Jag såg dej inte”

Hur kan man inte se??? Vad är det för fel?

Åter igen en bilist som måste tvärbromsa framför mej. Jag kan tala om att han inte bromsade för att jag råkade stå där, fylld med reflexer och lampor,,,,NÄÄÄ, han bromsade för det small i bilen och han visste inte vad det var som hände!

😀 vi har de höga ”guppen”, klart det small i hans ”fina” bil!

Jag frågade honom hur han tänkte där och hans svar blev:::: vad körde jag på???

Jamen, för H-E han hade noll koll och det var fa-an så mycket viktigare med bilen än det faktiskt stod en människa, gulklädd och självlysande lite längre fram…. ja men trötta mej!

Jag läste lusen av honom och sa att nästa gång blir han polisanmäld,,, sen var han inte så j-a stor längre!

Tror han kör lugnt i ALLA arbetsområden hädanefter😂😂 Ska tilläggas också att där jag stod var det fullproppat av gatlyktor och mycket välskyltat!

Detta är ett fenomen som tyvärr är ganska vanligt,,, att folk inte ser,,, eller reagerar på att de faktiskt kör in i ett arbetsområde.

Undrar hur man kan förbättra det? Någon som har något förslag? Tar tacksamt emot allt!

Vissa dagar är bättre än andra och då kan man kosta på sej lite roligheter.

Jag berättade ju om hur lastbilschaffisarna blinkade med ljuset för att tala om att de sett mej,,,, när jag ska skicka ut dem i andra körbanan, efter lotsen,,, alltså normalt ”slänger” man bara ut armen, tar man båda armarna och ett steg i rätt riktning och SMILAR😂😂😂då kan underverk ske,,,, tuta, vinka och SLÄNGPUSS, tack för det,,, han gjorde min dag😂😂😂😂och jag hans förmodligen,, han skrattade gott!

Bra avslut på min vecka med trevliga kollegor,,, i Älmhult😀

Helg, gott folk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s