Tur vi hämtade gasol igår,,,,

Var ute klockan 6 i morse och bytte😂 jäklar vad kallt det var!

Hade sen starttid idag, skönt för jag hade bara fått tre timmars sömn natten innan.

Vi lägger på ett ”ben” in från en rondell. På ena sidan finns Ica och på den andra sidan finns Coop. Den sistnämnda har bara en infart, men det finns en parkering i nästa ”ben”! Ni som vet hur det är ser nog redan nu hur det kommer att bli😂😂 Jag står längst ut i rondellen, det är totalstopp, ingen in och ingen ut. Fullt med maskiner och massabilar. Tror ni inte folk ska in där ändå, de ser att det inte går, de ser att det är totalt blockerat. Jag talar om för dem att du ”känner” nog till en annan parkering i närheten eftersom du inte kommer in till Coop just nu,,, jodå, det gör de flesta,,,,,,, utom en så klart,,,,,Nä, då lägger vederbörande in 1:an och gasar iväg och in på övergångsstället, över trottoaren utan att se sej för och parkerar så nära coops entré att han bara behöver gå tre steg så är han inne. Jamen, trötta mej! I vissa fall är det inte ok med egna initiativ, speciellt inte i ett arbetsområde! De flesta är dock förstående och väljer en annan väg. Endast ett fåtal gånger behöver jag stoppa trafiken för att läggaren behöver vända eller en lastbil behöver ut en bit. Allt flyter bara på liksom, sakta men säkert.

Jag gillar att jobba med JLB, de bjuder in oss fint i gänget, de är trevliga och roliga, blir en bra teamkänsla väldigt fort. 🥰

Johan, du kommer att gå långt om du fortsätter som du gör nu! Så ung och redan ett sådant föredöme för oss alla😀

Tack snälla lastbilschaffis för värmande gott kaffe😀

Två roliga dagar, hoppas vi får jobba med dem igen😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s