Nu snackar vi arbetsplats alltsĂ„đŸ˜€

Började lite lugnt nu ikvĂ€ll, mellan tvĂ„ korsningar. Först lades nĂ€t och sen asfalt ovanpĂ„! Helst skulle det inte köras pĂ„ nĂ€tet för det kunde rivas upp eller kanske rent av fastna i ett hjul. Det var ju inte sĂ„ lĂ€tt att hĂ„lla trafiken dĂ€rifrĂ„n med 3 vakter och sĂ„ ”Stina” och ”Bertil” dĂ„, som alltid har kört i den filen😂

NÀr nÀtet vÀl fastnat i klistret var det vÀl ok om nÄn körde dÀr!

NĂ„t jag la mĂ€rke till idag, av nĂ„gon anledning, var att nĂ€r bilisterna blev hĂ€nvisade tvĂ„ alternativ av vĂ€gar, utom rakt fram, sĂ„ stannade de upp ett tag tills de hade bestĂ€mt sej för vilket hĂ„ll de skulle ta. MĂ„nga tar snabba beslut och en del tar en eeeeevighet pĂ„ sej! Och sĂ„ finns följa-John-typer. De sistnĂ€mnda kommer i regel tillbaka och tar sen ett annat hĂ„ll.😂

En sak till, de bilister som vet vad en sergeant (X3:a) betyder, klarar av att köra sĂ„ som skylten faktiskt visar, de Ă€r vĂ€ldigt fĂ„,,,, men de finns! TĂ€nk om alla kunde lĂ€ra sej hur de fungerar,, sĂ„ lĂ€tt det hade blivit för alla dĂ„đŸ˜‚

Önska kan man ju!

Det har varit mĂ„nga arbeten igĂ„ng i vĂ„rat omrĂ„de i natt. Helt plötsligt bara kryllade det av maskiner och blinkelampor över allt. Inte konstigt att det kan vara förvirrande ibland för de stackars bilisternađŸ€Ș tror alla maskiner som fanns att tillgĂ„ var just i vĂ„rat omrĂ„de, herregud! Det var frĂ€sar,lĂ€ggare, sopar, massabilar och gud vet allt!

Gillar nÀr det Àr sÄ, tiden gÄr fort nÀr det hÀnder grejor hela tiden!

Var dock glad nÀr vi fick gÄ av för fy tusan va det var kallt pÄ slutet.Nu har jag Àntligen fÄtt upp lite vÀrme och stÀnger jag bara ögonen sÄ somnar jag nog direkt. Natti alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s