Så, så tar vi en ny skylt….

Förbud mot trafik med fordon. Egentligen borde den vara självklar men,,,,, Nä, det är den inte, kan jag upplysa om! Skulle det vara så att den står mitt i vägbanan så,,,,, rundar vi den bara ELLER så tar vi och kör in på andra sidan om refugen i ”ut-filen” så att säja. Eller, nästa alternativ:::: kan jag köra där??? Näää det kan du inte för ”solen” är ett förbudsmärke som talar om för dej att du INTE får köra där just nu! Det kan vara ett arbete på vägen som gör att den är avstängd t.ex! Vad ska vi med vägmärken till om ingen bryr sej om dem? Idag stod vi vakt vid dessa skyltar, det hade inte behövts om alla hade respekterat skyltarna.

Det blev en kort dag och det var kanske tur för det regnade och blåste som fasen. Så nu gäller det att få alla kläder torra tills i morgon😀. Så nu förflyttar jag mej längre uppåt i Sverige! Hallå igen Hjo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s