Immiga bilrutor+ vägarbete,,,,, INTE OK

Det tar bara ett par minuter från det man startar bilen och sätter på fläkten, tills imman är borta! Ge dej den tiden, för så bråttom kan ingen ha.

I natt har jag sett väldigt många igenimmade bilar som försöker ta sej igenom vårat arbetsområde, frenetiskt torka av med handen eller med huvudet ända framme i rutan i tron av att de ska se bättre. En till och med stannade för han inte såg något mitt i området,,,, hur tänker man då?

Det kommer också mycket tung trafik där vi står och till sist fick vi sätta X3:or så att de var tvungna att sakta ner. Sorgligt 😡

En av de som vi jobbar med fick också nog och stannade en lastbilschaufför och frågade honom varför han gasade på när han såg att en vakt stod där. Så ni som har företag på Exportgatan i Göteborg kanske ska prata lite med era anställda om hur man kör i vägarbetsområden. De som har passerat oss med respekt är väldigt få😡

De vi jobbar med håller på att bygga refuger,,, vilket arbete alltså, herreguuud, jag hade ingen aning om att det var så, det har jag aldrig tänkt på! Så hur gammal man än är så lär man sej alltid något nytt😀 hantverk på hög nivå, skulle jag vilja säja! Trevliga och vänliga och svarar snällt på mina frågor 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s