Mot Anneberg

Efter ett par dagars ledighet är jag nu på väg till Anneberg utanför Nässjö. Jag slutar aldrig att förundra mej över en del bilister. Jamen hur tänker de ibland. Kör på 2+1-väg, skylten visar att våran tvåfiliga bit är 1200 meter! Planerar man inte sin omkörning i god tid? Nä, somliga gör nog inte det i alla fall, de väljer att påbörja omkörning av min husbil och framförvarande lastbil med släp strax innan det är 400 meter kvar till avsmalningen. Det resulterar så klart i att lastbilschaffisen får tvärnita och jag med😡 Fan, allting bara flyger där bak i bilen. Detta fenomen ser jag upprepade gånger under min färd. Vågar inte ens tänka på vad kan hända. Det är många ton lastade på en lastbil och en personbil blir ju lika platt som en fluga under flugsmällan, om nåt skulle hända. Jag förstår att chaufförerna blir galna på tosiga bilister,,,, med all rätt!

Nåväl,,, i Nässjö möter jag upp min kollega, som jag inte sett på evigheter. Så kul att få jobba ihop igen. Det blir en trevlig kväll med mycket skratt!🥰

Ser ut som det blir asfaltering i morgon,,, mmmm luktar gott 😀

kvällsfika!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s