Idag var det min kvinnliga kollegas tur eller otur

Dessa j-a taxichaufförer😡 kan de inte bara hålla truten och köra som vi anvisar, utan att få en massa äckliga ord slängda i huvudet?? Jag kommer aldrig att sätta mej i en taxi i Malmö. Vi ringde in till taxibolaget där en ganska uppgiven kvinna tog emot vårat meddelande. Vad är det för fel på folk??? De jobbar ju också i ett serviceyrke, ska man inte då ha en viss social kompetens?? Hädanefter blir det en go-PRO fastnitad på kläderna! Bara för att eliminera att ord står mot ord. Jag är så hjärtinnerligt trött på så dåliga beteenden.

Nu släpper vi det!

Nu är första sträckan klar och trafiken påsläppt. Vi har haft en bra dag fast det blåst ganska bra, regnet kom precis när vi slutade, bra tajming😀

Idag lyckades vi också med bedriften att klara oss undan värsta rusningstrafiken, både på väg ner och hem,,,,, inte illa!

Stannade i Örkelljunga för ett träningspass innan vi åkte hem. Kändes bra, så nu sitter jag i soffan efter en avslutande mockning hos hästarna. Mannen fixade god mat under tiden 😘, så nu är det bara en dusch och ett glas prosecco som fattas,,,,, god helg på er alla 🥂höll på att glömma: TACK FÖR VÄSTEN, K-G KNUTSSON🥰 Den blir perfekt, så snällt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s