Det blev verkligen en kort vecka för mej

Det gör inget egentligen, säsongen har ju bara börjat. Mitt nya ”home-away-from-home” motsvarar, Big Time mina förväntningar, bra utrymme, lättkörd och stor dusch. Glad för att vi bestämde oss för att byta.

I natt blev jag vaggad till sömns av den hårda vinden,,, härligt. Parkerade för natten på min brors gård, där är det lugnt och man hör ingen trafik 😀

Det blev en kort arbetsdag, fortsatt fräsning av sista biten. Vi har jobbat på bra allihopa trots störmoment i form av bilister som vägrar följa skyltar. Emellanåt var det väldigt mycket maskiner i området och ändå ska folk bara fram. Det var till och med ganska besvärligt att lotsa, fick sicksacka mellan olika maskiner och samtidigt försöka få med sej kön utan för mycket luckor i ledet. Det är ”intressant” varje gång!

Vi var tre vakter som kunde sluta kl 17, resten fick jobba vidare. Skönt för mej som har 3,5timmar hem. Nu sitter jag i soffan med katten och hennes ungar vid sidan om mej. Slut,, japp!!! det var ju för tusan storm på hemvägen och jag höll på att blåsa bort. Jäklar alltså!

Vi ses på vägen nästa vecka, jobba lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s