Nattajobb i Bjärnum,,,, med strul…..

Så nu blir det två dagars uppdatering, alldeles för trött att skriva i går.

Började i söndagskväll och innan dess skulle vi alla prövas till bristningsgränsen 😂 Två till Växjö för att hämta lastbil, den fick de lasta med säkert 10000 skyltar och tillbehör, en till Mullsjö för att hämta bommarna och vi fick hämta lotsbilen. När vi äntligen var samlade, med alla våra grejor, startade nästa ”race”, bygga ihop allt och placera ut det. Jäklar alltså vad det gick undan. Efter en liiiiten försening, äntligen igång😀 sen flöt det på bra ganska länge.

Vi har då de nya bommarna med rödljus, ytterst funktionsdugliga. Lätta att förstå för de flesta och då menar jag bilister. Enkelt eller???? Rött ljus, bommen går ner och du ska stanna. Kan inte vara enklare att förstå. JOOOOODÅÅÅÅ. Man kan annars göra som vissa gör,,,, vaddå bom, vadå rött ljus,,,, nä det skiter vi i. Alltså vill ni höra förklaringarna de har för detta tilltag??? Jag ska ge er EN…. jag trodde inte ni var där men när jag såg allt ljus från maskinerna stannade jag för att vänta på dej(lotsen). Efter att jag läst lusen av honom gick jag därifrån. Ahhhh meeeen snälla. Hjäääälp😢

Min adept Cilla, delar husbil med mej denna veckan, så roligt! Härligt med människor som tar för sej och som verkligen vill något. Vi är lika trötta nu och jag hoppas vi somnar innan vi skrattattacker utbryter😂

Inatt har det varit mindre trafik än natten innan, brukar va så. Vi har sluppit aslånga köer och det känns bra, inte alltid så lätt att försöka håll ihop raden med bilar efter sej. Hade en liten incident med en bilist som drog förbi hela kön, inklusive lotsen, han höll på att hamna i diket, tur det gick bra men han försvann i ett dammoln i horisonten. Tur att vi hade passerat läggarna!

Det har varit två bra nätter ännu så länge, nu ska jag sova så länge som det bara går för sovtiden ”dagen” innan blev knappt fyra timmar🤪

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s