Tack så jävla mycket…..

Du som hade mage att köra på och skada en av våra nya bommar,,,, bara för att du inte ORKADE vänta😡 Har du ens en aning om vad de kostar?? Pucko. Räknar inte med att du ens förstår varför de är där, jävla tur för dej att vi inte såg ditt fula tilltag. Hur många hissar har du egentligen som inte går hela vägen upp??? Normala människor hade i alla fall haft lite hyfs och stake att berätta vad som hänt,,,,, men inte du,,, hoppas du läser min blogg och skäms😡

Jag tror att det varit en natt med så mycket skit och onödiga händelser, om allt kan gå fel så var det nog i natt🤪 Trasiga saker som tagit tid att laga, nya lampor på lotsen, släp som skulle hämtas var inlåst, hoppas det blir bättre till natten som kommer. En önskan om en natt utan massa skit står överst på listan.

Jag tyckte jag var smart😀nu i morse när jag kom på att jag kunde köra in och tanka lotsen nu på morgonen för då kunde jag förena nytta med nöje,,,,EN STOOOOR MUGG KAFFE TILL GUNSAN😂 de var fan ärligt förtjänad efter nattens bravader!

Nu när jag sitter här och njuuuuter av livets bästa dryck, känner jag hur ögonen blir mindre och mindre, tröttheten kryper sakta på och jag har i alla fall fått mitt kaffe och kan nöjd hoppa ner i sängen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s