Lång måndag

Lång sträcka att lägga i vacker natur och vackert väder. Mycket med vilda djur, trevligt inslag om man är beredd och det är man ju. Mycket ekorrar och rådjur.

Här går väldigt mycket trafik, vi har knappt haft några tomma lotssträckor och väldigt lite dumheter😀 Endast en som tog sej friheten att runda kö och bom. Den blev snabbt stoppad och tillrättavisad. Lotsbilen kom så lämpligt och såg vad som skedde och så var det tilltaget avslutat, dock en väldigt otrevlig person,,,, inte roligt när en del bilister är så,,,,,barnsliga,,, om man får säja så! Vuxna människor som beter sej så illa har jag inget till övers för.

Det finns tack och lov trevliga människor också, som mannen som kom fram och pratade med mej, berättade lite om området vi är i och arbetar. Nyfiken på vad vi gör, skaffar sej lite info. Jag kunde t.o.m få parkera husbilen på hans gård om jag ville 😂

Bra början på ”efter-semestern ”, roligt att träffa mina kollegor igen. Som alltid!

När vi slutat drog vi ner till Värnamo för att tanka och käka lite, sen snabbt i säng för 4,5 timmars sömn🤪

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s