Jaha, då gör vi ett nytt försök då

Att få in mina inlägg på sidan, kan ibland vara ett helt företag,,, inget nät,,,, upplägget håller på att laddas upp! Trötta mej😞

Så nu tar vi lite Öland då,,,, söndag och måndag-natt!

Glad och tacksam för att det är nattjobb när det är så varmt. Lider med mina kollegor som har dagspass. Drick mycket, det behövs verkligen!

Vi landar i Kalmar vid 18.30 så vi hinner äta middag innan jobb. Möter upp två av våra kollegor där och får en liten pratstund.

Sen ut mot Öland då och säjer hej till ytterligare två, som ska vara med i natt!

Vi får inte gå ut förrän klockan 20,,,,, först tyckte jag det var en konstig starttid,,,sent,,,,men sen förstod jag varför,,,,, halv Sveriges befolkning verkar vara här och alla ska hem på samma gång. Nåväl, vi kommer igång i tid och det flyter på trots mycket bilar de första timmarna. Framåt nattkröken har det lugnat sej betydligt,,,, det är då de kommer,,,,de där ”busarna” som inte kan följa regler,,,, här finns klart en tendens till att ”pilla” på bommarna, funkar inte det så backar de ut ur ön och kör förbi bommen. Vi stoppar varenda en av dem som gör så,,,,,, alltså, ni ska höra anledningarna de har när man konfronterar dem😂😂😂😂 jag döööör! T.ex. jag har stått en halvtimme och väntat!!! Mitt svar blir då spontant:::: sitt inte där och ljug,,, t.o.r. Tar 8 minuter😡

Eller de som bara ”kör in” och säjer: det var ju ingen där! Jag trodde jag fick köra,,,, Eeeh nej, kör du mot rött ljus i stan oxå? Då brukar de svara nej,,, ja förutom ”han” då för han körde minsann för rött överallt! Självbevarelsedriften är ibland lika med noll, ingen respekt för andras liv och väl.

Eller mannen med tysk accent som tyckte att bilisterna kunde väl klara av detta själva, utan bommar och vakter,,, det hade minsann han Aldrig varit med om!!! Fan va folk e roliga ibland 😀 I händelsestunden är det inte alltid så roligt men när man sen tänker tillbaka på det,efter man har slutat,,,, då kan de här händelserna locka och leda till sanslösa skrattanfall,, bara för att man är trött😂

Det har varit två härliga nätter med mycket skratt och nu ser jag fram emot natt tre av fem….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s