Åh, vilken ljuvlig doft

Man är ju lite störd 😂 Tidig morgon i Åryd, mellan Karlshamn och Ronneby. Vi blev väckta av en traktor som hade den goda smaken att sopa vägen alldeles bredvid där vi stod,,,,, en hel j-a timme innan vi skulle gå upp😡 Härligt,,,, NOT!!!! Bara att försöka somna om igen. Vaknar igen när klockan ringer och blir förvånad över att jag faktiskt somnade! På bättre humör nu då med asfaltdoft och underbart väder! Kan inte bli bättre! Liten väg med ännu så länge, lite trafik. Vi är färdiga vid 14 och förflyttar oss till Grimslöv, där vi var och fräste förra veckan.

Så nu har vi precis ätit och tar igen oss en stund innan vi åker in till Växjö för att tanka. Allt klart för nästa pass😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s