45 minuters lotsning och sen nytt bandage,,,,, På Bommen

Silvertejp is tha’ shit! Ja det var ju att ta ut glädjen i förskott,,,, hur kunde jag ens i min vildaste fantasi tro något annat? Bommen påkörd IGEN, blev omplåstrad,,,,, med mycket stor omsorg, 7 lager silvertejp kan vara mycket läkande😀 halt och lytt intog den sin position igen och har fungerat oklanderligt trots tydligt synliga yttre skador,,,,, kanske därför den fick stå ifred resten av dagen!

Så här är det då,,,,,, kö lämnar, rödljus tänds,, bilist ser kö försvinna och vill hänga på just det släppet,,,, gasar utav fa-an själv, bommen på väg ner, bommen nere och blir nere, klipper bommen, kör vidare, utan att bry sej. Tar för givet att ni kan se detta framför er! Sedan händer något för mej, väldigt konstigt,,,, bakomvarande bilister ser att det är rött, väljer att göra precis som första bilen,,,, hur fasen tänker folk då???? Finns det ingen självbevarelsedrift hos folk längre? Finns ingen respekt för rödljus? Fattar inte folk att de är i ett arbetsområde, fast de ser skyltning från 2km innan? Har man glömt,,,,,, ja frågorna surrar i huvudet. Kan det vara så att en del går upp på morgonen utan att vara vakna,,,, eller har vi så högt tempo i livet att vi skiter i vilket? Frågorna är många och svaren är få😔

Omplåstrad och tilltufsad😔

Egentligen, trots bom-skadan så har dagen varit väldigt bra, soligt och varmt, 21 grader, kaffe har funnits att tillgå, goa skratt och också trevliga bilister, så klart! Nores roliga gliringar och Robbans glad uppsyn, en helt vanlig dag på jobbet med andra ord😀

Vi packar ihop och kör hemåt, det blev en kort vecka för oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s