Å fy h-e vilken dag…

Den som började så lugnt och fint! Innan har Ronneby varit det absolut värsta stället jag varit på,,,, numera nedflyttat till andra plats! Jag säjer bara Vrigstad,,, herreguuud,,, jag lova att vi verkligen har gjort skäl för våran lön idag. Km-långa kört i båda riktningarna, as-långa väntetider, folk som inte kan följa efter lots, bilister i nylägget, elaka människor, människor i betrodda yrken som ljuger mej rätt upp i ansiktet, you name it! Men hör och häpna,,,,, ingen har kört på bommen idag 😂

Vi har varit uppdelade på två arbeten idag så ingen avbytare alltså, fick ta hjälp av Erik på en av maskinerna så vi fick springa på toa. Thank you, Mr Kleeeeeeebooooo😍 guld värt!

När det blir så maxat som det har varit idag är det väldigt lätt att tappa sugen och man vill bara packa ihop sina grejor och dra hem. Tur det finns ljusglimtar som dyker upp med jämna mellanrum, i form av vänliga och pratglada bilister. För att inte tala om de som tutar och vinkar för att de känner igen en😀 små korta sammanträffanden av glädje och vänlighet,,,, ååååh, det är värt såååå mycket! Så Tack till er som har lyckats förgylla våran dag, trots allt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s