Sista passet med Remixen…

I alla fall för denna säsongen,,,, så roligt vi har haft 😂

Det har varit mycket intressant och lärorikt med Bommen som följeslagare. Jag är så glad och tacksam för att jag tackade ja till erbjudandet. Med tanke på hur trafiksituationen ser ut, numera, så har säkerheten höjts betydligt för oss som jobbar på vägen. Vissa bitar kan man dock inte alltid komma ifrån. Men då har det berott på den mänskliga faktorn, de ”egna” beslut som en del bilister gör. T.ex. att köra förbi rött ljus och bom. De flesta har accepterat tillrättavisningar men det har naturligtvis också funnits de som agerat, mot oss, som om vi hade varit ”vakten”. Bom = ”vakt i start-och slut-skarv. Det är ju knappast lönt att gapa och skrika på en ”bom” och har vi då stoppat den som gjort fel så har vi fått otidigheterna och skiten som vakten/bommen annars hade fått. Med bommarna har vi blivit besparade mycket skit från trafikanter. Det har gjort att det har varit en fantastisk jobbesommar😍. Vi har haft goa kollegor och har blivit ett ganska sammansvetsat gäng.

Dagen igår, med regn hängande i hasorna, gick lysande, så klart. Vi kom igång sent, verket börjar se slutet på säsongen tydligen 😀 vi blev klara med området och de värsta regnskurarna drog förbi vid sidan om oss. Vi packade ihop allt och tog en tur till Ålem för att ställa av bommar och lotsbil, nästan lite sorgligt. Sen var det iväg hemåt, vi kom till Nybro, då blev vi anfallna av ”John blund” det var bara att stanna och sova. Stor fördel med mitt ”home-away-from-home”,,,,, bara att stanna och sova lite. Nu tar vi sista biten hem😀

Kör lugnt grabbar och tack för oss. Kram till er alla 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s