Det här hade jag aldrig kunnat föreställa mej…..

Vet inte ens om jag vågar skriva det,,,,, men det är tydligen i Vimmerby man ska vara med bommarna. Förvånad och glad är dagens två ord. Det är första gången under denna säsongen som bilisterna har varit helt outstanding,,,, HELA DAGEN.😍 Till och med när man” släppte ledet” så tuffade de iväg lugnt och sansat. Helt otroligt! Inte ett släpp med någon idiotkörning! Jag är förbluffad.

Så trots att det inte var färdigskyltat i morse, som lovats, så tror jag att det kan få passera. Nore kanske inte tycker detsamma, för det var han den stackaren som fick göra det medan jag startade upp bommarna.

Det var en väldigt kort sträcka och i början kändes det konstigt. Vi är ju vana vid betydligt längre. Det tog ett tag att anpassa sej. Fy vilken vanemänniska man är😂 Så Nore och jag har turats om att köra och det blev riktigt bra. Så nöjd med dagen, som avslutades med lite mat på ”Mammas”. Ät där nån gång om du är riktigt hungrig, stoooora portioner och trevlig personal!

Så nu blir det en fika, så klart och sedan sängen,,,,, tröööööttt😴

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s