Åsså kör vi igen,,,,,

Fick åka tidigt hemifrån igår, hämta annan lotsbil i Kalmar. Behövde drag till bommarna ju! Snabbstopp hos bror min och sedan vidare till Vimmerby! Den rundan tog mej 5 timmars körtid, så då blev det sängen direkt!

I morse var vi ute halv 7, kallt som tusan,,, vart tog sommaren vägen???? Allt klart så vi precis hann ner och köpa kaffe innan det var dags att börja lotsa. Vi har varit ganska låsta idag, bara TMA och lotsbilen, inte lätt att komma ifrån ens för att gå på toa.

Bom nr 2 fick sej en smäll idag, tog inte en halvtimme ens. Verkar som den gick ner mellan lastbil och dess släp,,,,, MEEEEN, det hjälper inte som ursäkt för det har fortfarande varit rött ljus ett bra tag innan bommen går ner. Den blev lite sned men,,,,, den funkar😂

Resten av dagen har tuffat på, väldigt kort sträcka men trots det fungerar det väldigt bra med bommarna. Folk kör faktiskt lugnt!

Så efter avslutat arbete tog jag mej ner till ”Mammas” för lite varm mat. Å så gott det var😀

Pratade med ”vapendragaren” och fick en hälsning från ”goa gubbar” i Hallandsgänget! Hoppas ni har det bra allihop och den av er som läser bloggen i dag får väl hälsa så gott till de övriga 🤗 hoppas vi ses innan säsongen är slut,,, jobba lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s