Mitt ute i ingenting,,,

Östra Frölunda, jag visste inte ens att det fanns 😂 Liten gullig ort ca en halv timmes bilresa från Ullared. Gissa var jag stannade på min färd hit! 15 minuter, sen fick jag nog😂😂😂😂

Körde igenom arbetsområdet, bara för att ha lite koll inför morgondagen. Parkerade vid kyrkan i byn, det fick bli min sovplats för natten. Varmt och gott i mitt lilla ”hem på hjul” en god kopp kaffe innan läggdags!

Jag hade fått starttid 08,30,,,,, blev nog lite fel där Bossen,,,, 07,30 skulle det vara. Det klarade sej ändå! Trevligt att se bekanta ansikten igen. Det här gänget är riktigt bra att arbeta med. Så roligt😀

Här har de också bommar och rödljus, fast en annan modell än den vi har jobbat med i sommar. Den här är betydligt tyngre och kan inte flyttas med handkraft. Den ena står på ett släp och är i och för sej lätt att flytta, den andra får lyftas med en mindre kran. Jag inser hur smidiga ”våra” bommar är, jag kan lätt själv lasta av och på, starta upp dem på kort tid.

Det har varit en bra dag, det är alltid trevligt att vara ute på ”landet”. Folk kommer fram och pratar med oss, är nyfikna och glada att få ny asfalt. Den där stressen och elakheterna, som kommer i samband med stress, finns det inte så mycket av här ute. Det är för mej de allra bästa ställena att vara på. Jag tycker om när folk kommer bara för att kolla och snacka lite. Som mannen idag, vars infart vi använde för att vända på. Hans hus var utsökt renoverat, vackra harmoniska färger, ordning och reda. Han hade bott där sedan sent 70-tal och renoverat allt själv. Nu kunde han ta det lugnt och bara göra lite smått och gott, bara för att han var pensionär. Åh jag bara älskar när folk delar med sej av sitt liv! Jag tror han var ute hos oss tre gånger under dagen, bara för att han kunde😀

Nu är de klara just där och i morgon förflyttar vi oss en bit! Får se om vi träffar på fler som är pratglada och nyfikna då!

Regnet har tilltagit nu under kvällen och det smattrar så gott på husbilstaket. Hoppas att det passerar under natten så vi slipper det i morgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s