Här åker vi kors och tvärs….

I södra Sverige😀 I dag har vi varit i Rödeby utanför Karlskrona. Parkerade på Svevias område i går kväll. Vi skulle ju ha lotsbilen och bommarna med oss till arbetsområdet. Vi har fått prova en ny lotsbil, den var verkligen behändig. Lätt att vända på liten yta, automatiskt och med mycket god sikt, lättstyrd. Bra att sitta i och lätt att justera efter hur man sitter bäst, gott om plats. Bara goda omdömen från oss. Nu var det förvisso ett ganska kort arbetspass men jag tror den kan fungera väldigt bra. Tack Kalle, för att vi fick testa den 😀 och tack för kaffet!

Det var en ganska kort sträcka som skulle asfalteras idag, inga ”blåvägra” men utfarter från bostadsområden, vilket medförde viss förvirring bland de boende som inte förstod vad skylten”förbud mot trafik med fordon” betydde. De körde ut i alla fall och när lotsen kom fick de ju backa tillbaks där de kom ifrån. Några äldre damer och herrar körde förbi bommen som de inte hade ”sett”. De blev upplysta och oj, vad generade de blev. Det som var mest positivt var att trafiken, trots små missöden, flöt på lugnt och stilla genom området. Vi var klara ganska tidigt så vi kunde käka lite med Kalle innan vi drog hemåt.

Några av våra trafikanter har fått en liten välvillig repetition av skyltens betydelse idag,,,, så med lite humor i rösten och ett leende på läpparna så tar de inte illa upp och förhoppningsvis glömmer de aldrig igen vad den skylten betyder 😊

När jag kom hem blev jag omringad av mina goa katter, några av dem har nu placerat sej vääääldigt nära mej och verkar nöjda med att jag är hemma igen.

En mycket nöjd ung herre😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s