Lite justering i Järnforsen

Japp, så var vi tillbaka här då! Fredag och ganska lite trafik om man jämför med onsdagen. Solen har återvänt men blåsten fanns här också.

En lite grej som kanske behöver lyftas fram här är hur fort en del bilister kör emot oss. För den som inte vet det kan jag tala om att det inte alltid är så himla intressant att stå där när man ser stora tunga lastbilar komma i hög hastighet utan antydan till att lätta på gasen förrän i allra sista stund. Kan tycka att det är ganska respektlöst, det gäller inte bara lastbilar utan alla! Prova själv att stå så när någon kör fort mot er. Vi har ganska ofta bilister som gör så. Tänk på att även vi har nära och kära som vi vill komma hem till. Idag väntar mitt ena barnbarn på mej där hemma. Jag vet att hon har hjälpt mej att mocka hos mina hästar och att stallet är klart när jag kommer hem. Hon är 10 år och älskar att vara hos mormor och morfar. Jag älskar att ha henne här och är så tacksam för att hon vill vara här. Varför jag skriver detta är för jag vill att ni ska tänka lite längre,,,,,, den gulklädda vakten som står där kan vara jag! Jag står där för att jag älskar också mitt jobb och för att uppmärksamma er på att jag har kollegor längre fram som också har en historia, nära och kära de vill komma hem till. Det är försent att tänka efter när ni kört på någon av oss!

Nu har jag äntligen landat hemma,,,, och där är de,,,,, mitt barnbarn och morfar(min man)😍 jag kom hem helskinnad denna veckan också

Meja 10 och Midas 29 år och trots sin höga, aktningsvärda ålder och pensionär så bär han mitt barnbarn med stolthet, mina ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s