Årets första åska

Vaknade till åskan strax innan klockan ringde,,,, halv fem i morse 😀 härligt!

När vi gick ut klockan 5 var solen på väg fram och värmen behövde vi inte vänta på. Vilken skillnad mot förra veckan!

Åter igen har vi bilister som inte kan läsa,,,,, invänta lots! Jag tror inte att en del fattar hur farligt det kan vara. I dag har vi haft en lång, brant nedförsbacke och ett körfält. Tänk er att möta en massabil runt kurvan där,,, stor tung lastbil som får en bra lång bromssträcka och med lite tur kanske hinner väja för dej, tokiga bilist. Jag vet inte hur många gånger jag har hört ”jag ska bara” idag! Eller,,,,, där kom ju ingen, eller,,,, jag har väntat en halvtimme,,,, tidsuppfattningen är lika med noll. Om du råkar få stå stilla i 3 minuter, så känns det som 3 dagar! Jag är väluppfostrad, det har mina föräldrar lärt mej, så jag ler mot tokig bilist och förklarar läget OCH riskerna de utsätter sej själv och andra för! Min chef skulle vara stolt om han hört mej😂

Vi har fått flyttat fram till ny sovplats och en ortsbo kom och erbjöd oss el,,,, än finns det hopp om mänskligheten. 😍 jag blev såååå glad. De bor väldigt fint med fantastisk utsikt, väldigt välskött ställe och såååå vänliga!

Det har varit en bra dag, lång,,, men nu sitter vi här i mitt ”home” och käkar korv och bröd! En nattacigg och sen bingen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s