Vi tar en natt till i Kalmar

Första sträckan var vid sjukhuset och på motsatta sidan finns en liten park. Där de hade stora syrénbuskar och jasmin, luktade ljuvligt tillsammans med kvällskylan. Vilken kontrast det blev med fräsmassor, som jag tycker luktar vitlök😀 gillar klart bäst blomdoften!

Trafikmässigt tycker jag det fungerade bra, då hade vi också akuten inom arbetssträckan plus busstrafiken. Efter hand som kvällen framskrider minskar trafiken och arbetet fortsätter nu nästan ostört. Fasen vad det flyter fint då alltså. Väl klara där så lastas allt snabbt och lätt och sen vidare till nästa ställe. Av med allt och så kör vi igen😂

Här väljer laget att koncentrera sej på halva sträckan. I bland kan jag undra varför,,,, det ser ju så kort ut,,,, men här finns en svängfil och en utfart. Det tar nästan alltid längre än vad jag tror och vi måste vara av med allt innan 06. Man lär sej aldrig 😂

Jag måste ta en grej till!!!!

Läste att ett antal TMA blivit påkörda i veckan. Hoppas att de drabbade har klarat sej och är ok. Vet att många läser min blogg och kanske kan jag hjälpa till att påverka lite. Det ÄR så tråkigt att behöva läsa eller höra om det som borde vara en självklarhet för alla. Vi är MÅNGA som är ute och jobbar på vägarna nu,,,, lägg ner mobilen, respektera varningsskyltar, ta bort tegelstenen från gaspedalen, var NÄRVARANDE i din körning. Det är ett ögonblicks verk, bara att titta ner på instrumentpanelen och det har gått flera sekunder och på de sekunderna hinner olyckan vara framme! Tänk efter före! Det kan inte säjas för många gånger.

Så, nu får det vara nog för idag! Lite vila och sen tar vi veckans sista pass!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s