Och den vägen behövde vi inte stänga av,,,

Härligt när det går att lösa utan att behöva stänga av en så pass trafikerad vägsnutt. Med lite diskussion fram och tillbaka kom vi fram till en lösning som kunde fungera,,,, och det gjorde den. Så trafiken har kunnat flöda om än i väldigt begränsad hastighet och med mycket duktiga bilister. Mycket ovanligt! Vi lyckades också få fram två ”blåljus” snabbt och lätt.

Vi fick köra lite växeltrafik på ett ställe ett tag och det fungerade också fint. Så det som de trodde skulle bli en problemkorsning, under arbetet, blev raka motsatsen. Fasen va kul det är att jobba då. Då spelar det ingen roll att det är så varmt att man blir svettig i knävecken😂

Det har varit en riktigt bra dag med plats för skratt i pauserna.

Nu i kväll har vi käkat nere vid havet och njutit en stund av kvällssvalkan. Värmen tar ut sin rätt och man blir riktigt trött, så svalkan var välkommen precis som den vackra vyn.

Och när man glömmer att ta kort får man ta ett gammalt 😂😂😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s