Så tog vi en dag till på NKT i Karlskrona

Fler stora ”hjul” som skulle byta plats😂. Det börjar bra och vi möts av Anna som har den radion som vi behöver använda här. Det är en tryckande värme och i stort sett vindstilla här nere vid hamnen. Mycket lastbilar och på väg hit ner mötte vi många som just lämnat färjan. Vi kör ut på våra positioner och inväntar första lasten. De här kabelhjulen är så stora att endast det fordonet får plats på vägen och det är därför vi måste stänga av vägen medan de passerar. Det går långsamt och försiktigt.

Vid 11-tiden håller vi middag och det var väl tur det för då drev åskan in och den var riktigt arg. Perfekt tajming 😍 Vi flyttade husbilen så vi kunde se bättre,,,, första parkett. Det blåste upp tromber på grusplanen och de grusade ner allt i sin omgivning och sen kom regnet och åskan gick rätt över oss. Det gick snabbt över så när middagsmaten var slut var skådespelet också över och det var lika varmt igen.

De hinner köra den här sträckan 5-6 gånger per dag, låter inte så mycket men det tar sin tid att lasta, köra och lasta av. Här är det vi vakter som har det enklaste jobbet, det är mest vänta för oss. Men som alltid är man en kugge i hjulet för att allt ska fungera optimalt.

Efter regn kommer sol ☀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s