Jäklar vad det var blött

Det som började som ett stilla regn på morgonkvisten, hahaha,,,, det kunde vi ”fetglömma”,,,, dränkta råttor,,, det är bara förnamnet på det som drog in över oss. Jag kan lova att mina fötter är rena, de har verkligen fått bada idag, ja förresten det har hela jag gjort och mina kollegor också😂 Till sist hade jag inga torra kläder, så då fick jag hoppa i vinteroverallen och då blev det så klart finare väder och inget regn,,,,hahaha,,, 21 grader och vinteroverallen. Jag dööööör😂

Efter dagens vedermödor så är det endast ett fåtal brunnar som återstår.

Våra ”rookies” har varit jätteduktiga, så klart! De har fått prova på att klara sej utan walkies” , de blev så dränkta i regnet att de sluta fungera. Så det blev att teckna till varandra i stället,,,, funka sketabra! Så har vi provat på det också!

Nu hänger alla kläder på tork och skorna får stå vid fläkten, så kanske de är torra tills i morgon

Fast vädret har varit sååååå dåligt har humöret varit gott, plats för skratt och arbetspasset blir mycket lättare!

Nu sitter vi här, jag och min snusande kollega, Emilia, vi har intagit en lyxmiddag (korv med bröd) så nu blir det slappa och ta det lite lugnt och sen soooooova😴

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s