Här var det varmt och svettigt….

Måste vara årets varmaste dag,,,, bara man rör sej bli man klibbig,,, huga😂 tacksam för ac i bilen när det är min tur att köra.

Nu gör vi färdigt i Brittatorp, sen vidare till Hovmantorp. Packar ihop bommar och börjar köra,,,, och kör fel, ah men trötta mej alltså! Inte nog med att det var hett som fasen,,, det blev ”hett” i huvudet också när vi upptäckte det. Kanske vore bra att använda gps!

Anländer, efter mycket om och men, till Hovmantorp, där inser vi vad de har fått stå ut med under dagen,,,,, inte en enda människa som kan läsa skyltar, gapar och skriker och är allmänt otrevliga. Tack för det . Vi får också höra av våra kollegor att de blivit kallade vid könsord, alltså vad är det för fel på en del,,, så jävla respektlöst 😡 är det månne då vi får reagera med ilskna yttringar??? Det är väl ingen som har någon som helst rätt att kalla någon annan för hora?? Jävla människor,,,,, jag blir sååå arg.

Så,,, nu har jag fått kräka av mej lite…..

Nu i kväll har vi hunnit lägga en bit i alla fall, känns bra! Vi slutade i ganska normal tid, så vi har hunnit äta lite. Nu är det läggdags så natti alla 😀 vi hoppas på snällare trafikanter under morgondagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s