Filmstjärna för en dag….

Japp, det blev en något udda arbetsdag. Det enda jag visste var att jag skulle ”dema” våra bommar…… i Arvika. Så halv fem i morse åkte jag till Mullsjö för att därifrån åka vidare med Sören. Många diskussioner blev det,,, så roligt! En timme innan vi är framme säjer han att,,, ja, vi ska ju filma detta också. Jaja okey då, det blir väl bra. Och sedan fattade jag att det var nog jag som skulle bli filmad i den här demon om hur bommen fungerar.

Kommer så småningom upp till en liten gullig by, strax utanför Arvika, träffar nya trevliga människor, P-A från Skanska, tre goa vakter, en tma-kille och en tjejen från Saferoad som skulle filma. Så vi satte upp bommarna, filmade, två av vakterna körde och tyckte det var smidigt, filmade igen, fotade och pratade, filmade igen och pratade lite till. Sen var det klart! Packade ihop och sen blev det maaaaat💐

Tack Sören för mat och kaffe, för bra samtal och lugn färd dit och tillbaka. Tack till er alla så klart för bra samarbete och trevligt bemötande. Vilken rolig och givande dag.

Nu är jag tillbaka i Eksjö igen och hoppas på att vi kan lägga sista biten i morgon.

Nöjd och trött så tackar jag för idag 🥰

En reaktion till “Filmstjärna för en dag….

  1. Tack själv för en mycket trevlig dag! För mig var det härligt att lämna kontoret för en dag ute på vägen som omväxling. Och träffa er, alla goa människor som jobbar med att göra området kring vägarbetet så säkert som möjligt alla. Du gjorde ett grymt jobb som filmstjärna i går 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s