Krisläge,,,,, vinteroverall på….

Fy farao vad kallt det var i morse. Tur att vänlig själ (Claes) påminde mej att hoppa i overallen. Jag skulle stå på en blåväg och då är det bra med varma kläder 😀

Vi fick ganska snabbt ändra ställe på bommen, den stod verkligen inte bra där. Först ett spärrområde och sedan delade vägen sej till en rakt fram och en svängfil. Med bommen där den stod, sket folk fullständigt i att där var ett spärrområde, blåste rätt igenom det och rakt ut i svängfilen. Så vi fick flytta fram bommen förbi korsningen för att undvika faran. Åter igen resonerar folk: jag ska bara! DET FUNKAR INTE I ETT ARBETSOMRÅDE😡 Det blev betydligt bättre under den tiden vi hade det så. Inga förbikörningar eller mot rött ljus.

Magnus från Dynapac, tusen tack för goa bullar och nu hoppas jag att det är fler från ditt jobb som läser här 😂

Casper,,,, nästa gång stannar du och säjer hej!!!😂 Det gör du med,Lena 😂

Nu på kvällskvisten fick vi verkligen en trevlig överraskning i form av kollegan Robban, lika glad och lycklig som vanligt. Underbart 😂 så kul att se dej!

Vi var klara i bra tid och kunde släppa på trafiken lagom tills rusningen var över. Skönt. Det har varit otroligt mycket trafik idag!

Claes och Emilia förberedde inför morgondagen och jag och Alexzandra åkte och fixade mat som avnjutits i husbilen av något trötta, hårt arbetande vakter. Vi önskar oss en kort arbetsdag i morgon och hoppas att det blir såg.

Ner med ögonlocken, mörkt på insidan där😂 god natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s