Tisdag 04:30

Inte ens tuppen är uppe,,,, bara vi😀 Solen har vaknat i alla fall!

Bommarna fungerade som normalt och var lättstartade idag, tog inte många minuter att få upp dem på plats. Blev en ganska lång sträcka och till råga på allt fick vi förlänga området med ca 200 meter, helt plötsligt skulle det sprängas. Där är vi nu!…….och så var den avklarad!

När man sprängt får man tårta 😂 tack för det❤️

Nästa roliga grej,,,,,smitare, de som kör mot rött ljus eller rundar bommen. Hade vi också en nu för en stund sedan,,,, alltså, jag har nog hört lika mycket lögner som poliserna får höra. ”Bommen bara gick upp” försökte de här unga kvinnorna. Vi bara bröt ihop av garv, visade dosan vi styr bommarna med. Den lögnen gick inte, i stället fick de skämmas och stå kvar på stället tills vi kom tillbaka. Jag tycker sååå illa om när folk ljuger en rätt upp i ansiktet och så uppenbart. Nåväl, vi fick oss ett gott skratt och det blir ännu roligare när man är lite trött!

I bland när vi lotsar kan en del bilister få för sej att köra om i kön. Då brukar vi gå ut mot mitten av körbanan för att försöka förhindra det. Hade en sån idag och blev belönad med ett ”finger”. Så jävla moget då 😡 Rekommendation,,,, stanna i ledet, du kommer inte fortare fram för det😀

Som ni vet så är det många olika aktörer i arbetsområdet. Några håller på med viltstråket, några håller på med sidoytor, asfaltering och vi lotsare. Alla har jobbat fantastiskt bra idag, så en eloge till alla. Samspelet har fungerat så bra!

Nu är vi snart färdiga och kan hålla kväll😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s