Morgonstund har guld i mun

Japp, så här ser det ut tidigt på morgonen, genom bilrutan ( inte jag som kör). Vi har precis börjat lotsa, sista dagen denna veckan! Ser ut att bli en lovande dag igen. Vi har haft 2 områden som vi skiftat att jobba på, så varje dag har vi gjort förflyttningar med bommarna. Nu har vi fått in en himla bra rytm på det och det går fort. Även om ni inte vet om det, bilister, så har ni varit till stor hjälp ( endast första bilen blir informerad och kan hjälpa till) Stort Tack till er😀

Samarbetet med de andra aktörerna i arbetsområdet har utvecklats till något riktigt bra, med blickar och tummar upp, utbyte av telenr och samtal! Tacksam för detta, gör arbetet så mycket lättare🥰

Vi har också haft två trevliga möten idag, ett med Sören, som lät mej åka med ett varv i arbetsområdet och kunde tala om vad han tittade efter och vad som kunde förbättras! Det andra mötet var med min bror, som jag inte träffat på flera veckor. Blev presenterad för ”Lenny”,, trevlig man! Och Timmie,,,,, Lenny är tydligen också en ”Legend”😂 så nu utökar vi listan på sådana! ( inside Jocke)

Tycker att veckan har flutit på bra, inga större oegentligheter för våran del. Som vanligt både trevliga och otrevliga bilister,,, fast mest trevliga, det är vi glada för.

Nu tänker jag köra hem och hålla helg,,, ha en trevlig sådan ni också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s