God och oväntad kvällsmat,,,

Tack Camilla, vilken furstlig kvällsmat det blev igår. Smakar ännu godare när man slipper laga den själv 🥰

Vi fick ju lite ”sovmorgon” idag, välbehövligt men när man vaknar innan klockan ringer och tror att man försovit sej, då är det illa 😂

Hörde på omvägar att Trafikverket varit här, de tyckte att lotstiden var lite lång. Det tyckte inte jag med tanke på att de kom när de precis hade sprängt lite i området. Jag har bjudit in till att åka med flera gånger. De lyser fortfarande med sin frånvaro. Det hade varit intressant att få till en diskussion efter de hade suttit med i lotsen ett par varv.

Ikväll har det varit speedway här i Målilla, tillströmningen av folk gjorde så att vi var tvungna att gör 3 megasläpp. Köerna var enorma. Intressant upplevelse,,,, hade ingen aning om att intresset för det var SÅ stort! Tur att vi precis hade kommit av vägen innan de kom tillbaka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s