Sista dagen denna veckan

Uppe i ottan idag igen,,,,, jag dööööööör😂 tur det är sista dagen för veckan. Fasen vad med folk som är vakna vid den här tiden alltså.

Vi gör som vanligt,,,,, upp med allt och börjar lotsa. Går hur fint som helst.

Idag vill jag prata om,,,,,igen,,,,,hur vi gärna vill att ni gör eller rättare sagt Bör göra. Det enda ni egentligen behöver göra är att vara uppmärksamma. Uppmärksamma på när det blir Grönt,,,,, då MÅSTE ni hänga med i kön, inte göra något annat. När ljuset slår om till Rött igen tar det ca 4 sekunder innan bommen går ner. Du, som är sen i starten kanske hinner med men dina efterföljande medtrafikanter gör det INTE. Vi vet att Ni som kör lastbil har det lite tuffare för att ni i regel är mycket tyngre, vilket vi tar hänsyn till! Vi kör väldigt sakta i början, så att alla som är vakna ska hinna med. Allt för ofta kommer vi tillbaka till starten och ser att inte alla kom med. Tro mej, vi har mer koll på vad som finns i ledet än vad ni tror😂 Så kan vi hjälpas med att väcka den bilist som tappat uppmärksamheten kanske vi kan få en trevlig säsong tillsammans. Åh,,, jag höll på att glömma,,,,, försök gärna att ”hålla ihop” lotskön,,,,, det gör ni enklast genom att följa efter i den hastigheten vi håller! Era medtrafikanter som väntar vid den andra bommen, har också ett mål och tid att passa. Man tackar för att ni läste detta!

Ha en trevlig helg alla 😀 Nu tar jag en veckas ledighet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s