Bred och lååååång last

Kanske inte alltid så lätt att få igenom i ett arbetsområde. Alltså,,, vet ni hur långa vingarna är till en ”vindmölla”? Shit!!! och med följebilar de måste ha med sej? Ett antal sådana ekipage har vi lotsat idag. Det har gått bra, men jäklar alltså,, det är nog det mest udda jag har haft efter bilen! Ja, det skulle väl varit han, mc-föraren med ”kaninhjälm” då😂

Det blev en kort natt och vi tackar duktiga herrar för väl utfört arbete. Tack Johan för att sökte upp mej och tackade för ett bra arbete. Det uppskattas verkligen! Så roligt att jobba med er allihopa! Hoppas det blir flera tillfällen!

Jag har förärats med två nya t-shirts från Kalle🥰 tacksamt med sådana, utan asfalt och vägdamm! Så idag har jag varit självlysande😂

Nu är jag ganska trött och tänker hoppa ner i bingen ett par timmar, sen när det av hemmåt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s