Det e inte alltid allting funkar som jag vill….

Alltid bom två,,,, felkod hit å felkod dit😡 trötta mej. Ut å starta om, köra ett varv å sen ut å starta om igen. Till slut efter 800, typ, omstarter ringer jag Björn och då svarar Joel! Va fan e detta,,,, jag e hundra säker på att jag ringde Björn! Två minuter senare ringer han och jag hör båda tosingarna asgarva i luren. Tur de är långt härifrån. Annars hade jag nog nackat båda två 😂 jävla galningar,,,, och när man redan e så frustrerad så man håller på att döööö. Jaja, jag fick i alla fall Björn att jobba lite och det kunde han gott göra efter allt strulande hit å dit med bomfan. Inte för att han kunde hjälpa till att lösa problemet men han fick leta ”lite” bland alla sina mail innan han kunde skicka över instruktionsboken!

För att underlätta flyttade vi fram bommen så att den som hade rast fick hålla koll på eländet och rycka ut och omstarta vid behov. Denna natten går fan till historien!

Där står fanskapet,,,, nära när man behöver rusa ut😂 den e billig idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s