Vi tar lite pyspunka ovanpå allt annat också…

Som om det inte räckte med knasiga bommar, i natt hade vi lite pyspunka. Vi klarade hela natten och under dagen har vi fixat det nere i Färjestaden hos ad-bilverkstad. Vi tackar ödmjukast för snabb hjälp!

Förutom det har nattpasset varit ovanligt lugnt, inte mycket trafik och inga tosiheter. Vi gick av i god tid för att hinna få undan allt utan att stressas sönder av att vara av vägen innan 0600. Så innan morgonrusningen var vi klara för natten😀

När man kan se hela ”tåget”😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s