Fyra hektiska dagar

Ja ni, det har verkligen varit en fartfylld vecka.

Först Galtabäck i två dagar, sedan en flytt till Lammhult och två dagars läggning där. Trodde, i min enfald, att trafiken kanske var liiiite lugnare där,,, men nääääää! Från askan in i elden, det var ännu värre där. Hjärnan har gått på högvarv i 4 långa dagar. Känner mej helt slut🤪 De som tror att det bara är att sitta i en lotsbil och köra fram och tillbaka säjer jag: släng er i väggen!

Ni som läst i veckan vet ju vilka problem vi har haft med bilister som sitter med mobilerna och tappar fokus på vad som händer i trafiken. Vi har också haft mycket påkörningar på den stackars bommen. Den är stark och klarar sej bra men det är bara sååå onödigt. Åter igen,,,, när det är rött,,,, kör inte! De flesta av er kör inte när det är rött ljus i stan, eller hur? Samma gäller här! Ni har ingen som helst aning om vad som händer i arbetsområdet och vilka risker ni utsätter både er själva och oss för. Tragiskt att nonchalansen är så stor. Gnällig och bitchig??? Jajamen, det är ju våran arbetsplats, tänk på det och det är också ERA vägar vi håller hela och fina,,,,,, och det är ni som betalar!

Vi har haft besök av Trafikverket för koll och det verkade som det utföll väl,,, vi har ju också en mängd regler att rätta oss efter,,, allt ska vara så säkert som det bara går för alla!

Så, efter en av de ”tuffaste” veckorna i mitt 9-åriga jobb, tar vi oss sakta hemmåt och är glada för en extradag ledigt. Trevlig helg på er alla🥰

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s