Back in Ljungby

Asfaltering idag, luktar gott( arbetsskadad,jajemen)Gått bra idag, gott samarbete med goa kollegor. Vi har 3 rookies i gruppen och de är sååå duktiga.😀 Lång dag blev det, gör inte så mycket, kan lika gärna jobba på när man ”ligger ute”. Jobba, äta, sova, helt ok för mej!

Har noterat en konstig sak med bilister i arbetsområdet,,,,, vi visar att ni ska köra på vänster sida( eftersom den högra är nylagd) likt förbannat tror ni att ni bara ska runda oss vakter och sen köra upp på den nylagda asfalten, men hallååååå😡😡😡 hur tänkte ni där????

Något av det vidrigaste jag vet är när ni rister på huvudet och gör grimaser bara för att ni blir anvisade en annan körbana,,, eller inte blir översläppta bara för att ni råkar bo där. Ni vet i regel fler alternativa vägar som ni kan ta än vi gör,,,, ta de vägarna istället om det nu är så jävla besvärligt att få nya fina vägar,,,, tänk på att det är ni själva som betalar era vägar genom skatten!

Visa gärna lite respekt och var glada för att ni får fina vägar😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s