Bara till klockan 17

Kort dag, det mesta har flutit på bra. Våra rookies funkar skitbra. Känner mej ganska nöjd med dagen 😀

Ibland undrar jag dock hur jag skulle kunna vara tydligare för våra bilister.

De signaler som funkar för det flesta kan vara helt omöjliga att förstå för några få. Som t.ex. jag visar tydligt vilka två vägar som är bra alternativ att köra och ända ska ni bilister köra ända fram till oss som står med flaggan som ”stopp”, vilket resulterar i att ni stoppar upp trafiken bakom eftersom ni måste backa och till råga på allt blir ni irriterade på oss, bara för att ni gjort fel. Röd flagga betyder STOPP, respektera det! Vi visar er de bästa alternativa vägarna ni kan ta genom att PEKA ut riktningen till er😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s